Etiket Sonuçları: proje

Mrt

BEÜ Psikoloji Bölümü öğrencileri sosyal sorumluluk projesi kapsamında 7/B Zihin, 1/A Otizm ve 2/A Zihin sınıflarımız ile çeşitli kokuları içeren kavanozları koklayıp içinde ne olduğunu görmeden tahmin ettikleri tahmin oyunu etkinliğini ğerçekleştirdiler. Nesne isimlendirirken görme duyusu yerine koklama, dokunma, işitme duyularını kullanmak duyusal bütünlemee açısından da öenmli bir yere sahip.

Şbt

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık birim hizmetleri kapsamında " zorlu yaşam şartları altında, bu durumlarla baş edebilme, böyle bir durumla karşılaştıklarında baş etme yollarıyla, yapabildiklerinin farkında olmaları amacıyla psikolojik sağlamlıık edinebilmesi" konusu kapsamında asrın felaketi 6 Şubat depreminden etkilenmiş illerden Antakya Odabaşı 75. yıl İlkokulu öğrencilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla; özel gereksinimli öğrencilerimizin el birliği ile yaptıkları resim, aldığımız hdiyeleri ve ETİ tarafından projemize destek maksadıyla gönderilen ürünleri öğrencilere ulaştırdık.

Kas

Okulumuzda TÜBİTAK üneversite öğrencileri araştırma projeleri desteği kapsamında BEÜ MYO Öğretim görevlisi Musa ÖZSAVAR'ın  akademik danışmanlığı eşliğinde çocuk gelişimi öğrencilerinin velilerimiz ile 8 hafta sürecek ebru etkinliği başladı.

Haz

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında BEÜ Resim Bölümü son sınıf öğrencileri ile Okulumuz öğrencilerinin, buluştuğu "Hayat Flyos'ta Şekillenir" temalı projede, bir yarı dönem birlikte hazırladıkları çalışmaların yer aldığı "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" sergi etkinliği 20 Mayıs  2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda izleyiciler ile buluştu. BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ile Okulumuz işbirliği ile gerçekleşen projenin Koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Seher Uysal Kırkel ve Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ayhan ELİÇORA ile Öğretmen Serdar Gedik'in üstlendiği, 1. 2. kademe  özel öğrenciler ile Resim Bölümü Öğretmeni Nur ÖZ ve öğrencilerinin her hafta büyük bir özveriyle birlikte katettikleri bu yolda; farkındalığın, emeğin ve yeteneğin harmanlandığı çalışmalar sergide büyük ilgi gördü.