" Elden Ele Gönülden Gönüle " Projemiz tamamlandı..:)

Rehberlik ve psikolojik danışmanlık birim hizmetleri kapsamında " zorlu yaşam şartları altında, bu durumlarla baş edebilme, böyle bir durumla karşılaştıklarında baş etme yollarıyla, yapabildiklerinin farkında olmaları amacıyla psikolojik sağlamlıık edinebilmesi" konusu kapsamında asrın felaketi 6 Şubat depreminden etkilenmiş illerden Antakya Odabaşı 75. yıl İlkokulu öğrencilerine yalnız olmadıklarını hissettirmek, moral ve motivasyonlarını arttırmak amacıyla; özel gereksinimli öğrencilerimizin el birliği ile yaptıkları resim, aldığımız hdiyeleri ve ETİ tarafından projemize destek maksadıyla gönderilen ürünleri öğrencilere ulaştırdık.

Hem öğrencilerimize bir yaranın sarılmasında birlik olunursa etkin olunabileceği bilincini aşılamak hem de oradaki öğrencilere yalnız olmadıklarını hissettirmek amacıyla gerçekleştirdiğimiz projemize emek ve destek veren herkese çok teşekkür ederiz.

Yayın: 22.02.2024 - Güncelleme: 29.02.2024 09:34 - Görüntülenme: 40

Etiketler :