SINIFLAR

Ekm

Bu sınıfa ağır orta düzey otizim tanısı konulan ve 2.sınıfı tamamlayan öğrenciler devam etmektedir.

Ekm

Bu sınıfa ağır orta düzey otizim tanısı konulan ve 3.sınıfı tamamlayan öğrenciler devam etmektedir.

Ekm

Bu sınıfa ağır ve orta düzey zihinsel öğrenme yetersizliği tanısı konulan ve 2 ve 3.sınıfı tamamlayan öğrenciler devam etmektedir.

Birleştirilmiş sınıf uygulaması yapılmaktadır.

Ekm

Bu sınıfa birinci sınıfı tamamlayan ağır orta düzey zihinsel öğrenme yetersizliği tanısı olan öğrenciler devam etmektedir.

Ekm

Bu sınıfa ağır ve orta düzeyde otizim tanısı konulmuş ve 1 sınıfı tamamlayan öğrenciler devam etmektedir.

Ekm

Bu sınıfa 72 ayını dolduran ve ağır ve orta düzeyde otizim tanısı konulan öğrenciler devam edebilmektedir.

Ekm

Bu sınıfa 72 ayını doldurmuş ağır ve orta düzeyde zihinsel öğrenme yetersizliği tanısı konulan öğrenciler devam etmektedir.

Ekm

Bu sınıfımıza 36-72 aylık okul öncesi dönem öğrencilerinden ağır ve orta düzeyde otizim tanısı konulan öğrenciler kayıt olabilmektedir.

Ekm

Bu ana sınıfımıza 36-72 aylık okul öncesi dönemde ağır ve orta düzeyde öğrnme yetersiziliği tanısı konulan öğrenciler kayıt olabilmektedirler.