ZONGULDAK / MERKEZ - Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Kas

Cumhuriyetimizin 99.Yılında coşku ile kutlamalara katıldık. Zonguldak Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünün Merkez İlçedeki Okullar ile ortak düzenlediği Cumhuriyet Bayramı etkinliklerine ve yürüyüşüne katıldık.

Ekm

2022-2023 Eğitim öğretim yılı sene başı Veli Toplantımızı gerçekleştirdik. Okulumuz velileri ile Okulumuza kazandırdığımız yenilik ve iyilikleri paylaştık. Okul Aile Birliğimi kurduk. Velilerimiz Okulumuzdan memnun olduklarını ve hizmetlerin güzel olduğunu söylemişlerdir.

Eyl

Okul bahçemizde bulunan duvara resim çalışması yaptık. Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gemçlik Merkezi ile işbirliği içerisinde yaptığımız çalışma Ressam Şenol KARAKAYA önderliğinde gerçekleştirildi. İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Züleyha ALDOĞAN'IN katkıları İl Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan ATILGAN'ın gözetiminde ve Okul Müdürümüz Ayhan ELİÇORA'NIN yönlendirmeleri ile ortaya çıkan eser tüm öğretmen öğrenci veli ve mahalle halkından büyük beğeni ile karşılandı. Fikirleri ile katkı veren Müdür Yardımcısı Ayşegül ÇOLAK ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Nur GÖKGÖZ'DE çalışmaya katkı verdiler. Ayrıca gençlik merkezi Çalışanı Sema KAYA  katkıları ile çalışmaya destek vermişlerdir.

Eyl

Okul bahçemizdeki duvarı boyuyoruz. İlimiz Gençlik Merkezinin katkıları ile resim öğretmenimiz Nur ÖZ ve Gençlik Merkezi Resim Sanatçısı Şenol KARAKAYA eşliğinde sürdürülen bahçe duvarı boyama etkinliği ilgi ve beğeni ile karşılandı. Okul Müdürümüz Ayhan ELİÇORA'NIN öncülüğünde sürdürülen çalışmaya İl Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan ATILGAN'DA destek vermektedir. Desteklerinden dolayı Gençlik Merkezine ve Şube Müdürümüz Volkan ATILGAN'A teşekkür ederiz.

Ağu

Okulumuzun mozaik karo taş ile döşenmiş olan zeminlerinin kullanım ömrü sona erdiğinden yeniden PVC malzeme ile kaplama işlemi yapılmaktadır. Koridorlar ile merdivenlerin kaplama işlemi devam etmektedir. 2022-2023 eğitim öğretim yılında Okulumuz yenilenmiş ve eğitim ortamı olarak öğrencilerimize daha iyi hizmet vermek için iyileştirilmiş olarak başlayacaktır. Öğrenci öğretmen ve velilerimize hayırlı olsun.

Ağu

Site Eğitim Bölgesi Okul Öncesi Eğitim Planlama Toplantısı Okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Site eğitim bölgesi içerisinde yer alan okul müdürlerinin katıldığı toplantıda okul öncesi çağ ı içerisinde olan öğrenci adayların okullara dağılımı ele alındı.

Haz

Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında BEÜ Resim Bölümü son sınıf öğrencileri ile Okulumuz öğrencilerinin, buluştuğu "Hayat Flyos'ta Şekillenir" temalı projede, bir yarı dönem birlikte hazırladıkları çalışmaların yer aldığı "10-16 Mayıs Engelliler Haftası" sergi etkinliği 20 Mayıs  2022 tarihinde Atatürk Kültür Merkezi Sergi Salonunda izleyiciler ile buluştu. BEÜ Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü ile Okulumuz işbirliği ile gerçekleşen projenin Koordinatörlüğünü Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Seher Uysal Kırkel ve Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Ayhan ELİÇORA ile Öğretmen Serdar Gedik'in üstlendiği, 1. 2. kademe  özel öğrenciler ile Resim Bölümü Öğretmeni Nur ÖZ ve öğrencilerinin her hafta büyük bir özveriyle birlikte katettikleri bu yolda; farkındalığın, emeğin ve yeteneğin harmanlandığı çalışmalar sergide büyük ilgi gördü.

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Atatürk Kültür Merkezinde düzenlediğimiz etkinliğimize İl Milli Eğitim Şube Müdürü Volkan ATILGAN ve okul ve kurum müdürleri ve davetliler katılmıştır. Büyük ilgi gören etkinliğimiz öğrenci ve öğretmenlerimizin gözterileri ve hazırladıkları eserlerin sergilendiği sergi ile sunumu yapılmıştır. Katılanların büyük beğenisini toplayan etkinliğizde öğrencilerimiz çok iyi performans sergilediler. Ayrıca Öğrenci velilerimizin Halk Eğitim Merkezi ile hazırlamış oldukları sergi de beğeni ve ilgi ile izlendi.

May

10-16 Mayıs Egelliler Haftası cuşkulu etkinliklerle kutlandı.

Yerel basında yer alan habere ulaşmak için tıklayınız

May

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kutlu olsun.Kutlama programı aşağıdadır.

May

Fedakar annelerimizin anneler günü kutlu olsun onların saygı ve hürmetle ellerinden öpüyoruz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını çeşitli etkinlikler ile kutladık. Okul öncesi ana sınıfımızın gösterileri ve okulumuz öğrencilerinin toplu etkinlikleri göz doldurdu. Törene İl Milli Eğitim Şube Müdürümüz Sayın Volkan ATILGAN'da KATILMIŞTIR.

Nis

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık gününü çeşitli etkinlikler ile kutladık. Okulumuz bahçesinde öğrenci öğretmen ve velilerimizin katılımı ile düzenlediğimiz etkinliklerimizde öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler. Çuval yarışması, yoğurt yeme, halat çekme , penaltı atışları ve benzeri etkinliklerde öğrenci öğretmen ve velilerimiz hünerlerini sergilediler.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramını coşku ile kutladık. İlimiz Merkez Madenci Anıtı önünde düzenelen bayrama Sayın Valimiz Mustafa TUTULMAZ, Millet Vekilleri Belediye Başkanı ve diğer daire amirleri katılmışlardır. Okulumuz Okul Müdürü Ayhan ELİÇORA önderliğinde tüm öğretmenleri ile katılmışlardır.

Haz

Okulumuz öğrencilerinin velilerine yardımlarda bulunduk. Okulumuz öğretmenlerinin yardımları ile velilerimize alış veriş kartları yardımında bulunulmuştur.