Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Bahçelievler Mahallesi Mehmetçik Caddesi No 51 Merkez/Zonguldak
Vizyon
Yaşadığımız toplumda “Ben de varım” diyebilen bağımsız yaşam becerileri geliştirmiş bireyler yetiştiren aydınlık bir okul olmak.
Misyon
Uzunmehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak; özel yetiştirilmiş öğretmenler, özel geliştirilmiş programlar, özel olarak hazırlanmış materyaller ve çevresel düzenlemelerle, bilgi çağının tüm teknolojik ve bilimsel yöntemlerini kullanarak, öğrencilerimizin ilgi, yetenek ve en önemlisi bireysel gereksinimleri doğrultusunda eğitim vererek gelecekte hayatını tamamen bağımsız yaşayabilen mutlu , üretken bireyler yetiştirmek için buradayız.
Başarılar
DEĞERLERİMİZ Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulunda çalışan personel tarafından benimsenmiş olan değerler aşağıda belirtilmiştir: Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu, Cumhuriyetin temel ilkeleri ve anayasal haklar doğrultusunda; - Eğitimde feda edilecek fert yoktur anlayışı ile; – Çevremizdekilere karşı saygılı davranırız. – Merkezimizde iletişim kanalları herkese açıktır. – Sevgi, saygı, hoşgörü anlayışını benimseriz. – Hizmetten yararlananların memnuniyeti bizim için önemli ve önceliklidir. – Çalışanların iş doyumu, iş yeri mutluluğu, dayanışma ve iş birliği önemlidir. – Karar sürecinde herkesin katılımını sağlarız. – Problemler çözülmek için vardır, değerlerine bağlı kalarak eğitim veririz.
09:00-14.30
muaf
yok
Lojman
11 - okulumuza ait 11 adet daireden oluşan lojmanları bulunmaktadır.Lojmanların boş olması durumunda okulumuz öğretmenleri öncelikli olarak bu lojmanlardan yararlanabilmektedirler.
Ulaşım
Dolmuş ve belediye halk otobüsleri ana güzergahı üzerinde bulunmakta olup çarşıdan incivez veya kozlu dolmuşlarına binerek okulumuzun önünde inebilirsiniz.
Okulumuz taşıma merkezi olup öğrencilerimiz araçlar ile okula taşınmaktadır.
Bahçelievler Mahallesi Mehmetcik Caddesi No:51 Merkez Zonguldak
2 Km
Kontenjan Bilgileri
Orta ağır ve otistik engeli bulunan ilköğretim çağı öğrencilerimiz okulumuza kayıt yaptırabilmektedirler.
Diğer Hususlar
OKULUMUZ ZORUNLU HİZMET BÖLGESİ OKULU SAYILMAKTADIR.YILLIK 14 PUAN HİZMET PUANI VERİLMEKTEDİR.