Etiket Sonuçları: Etkinlik

7/B Zihin Sınıf Etkinliği

Uygulama evimizde sıcacık bir ıhlamur demledik.

7/B Zihin Sınıf Etkinliği

Müzik atölyemizde senkronizasyon üzerine çalışmalarımız. İşitsel algı, dikkat, konsantrasyon becerilerimiz günden güne gelişiyor.

Ock

"Okulumda son haftam" etkinlikleri kapsamında dolu dolu bir hafta geçirdik. Yarışmalar, müzik, beden , resim etkinlikieri ile hem öğrencilerimizin keyifli zaman geçirmesini hem sosyalleşmesini hem de dönem boyu öğrendiklerini ortaya koymalarını hedefledik.

Ara

3 Aralık Dünya Engelliler Günü için okulumuzda öğrencilerimizle birlikte pasta kestik. Özel gereksinimli bireylerin toplumda hak ettikleri saygı, değer ve konumu alabilmeleri en büyük dileğimiiz...

Ara

Kas

Okulumuzda TÜBİTAK üneversite öğrencileri araştırma projeleri desteği kapsamında BEÜ MYO Öğretim görevlisi Musa ÖZSAVAR'ın  akademik danışmanlığı eşliğinde çocuk gelişimi öğrencilerinin velilerimiz ile 8 hafta sürecek ebru etkinliği başladı.